Sivut

perjantai 4. heinäkuuta 2014

Kanihuone

Tein pienen muutoksen huoneessani kanien suhteen. Ennen Lilly eleli pienessä tehdashäkissä väliaikasesti, kunnes pääsisi Filsun kanssa yhteen komppareista tehtyyn 180cm häkkiin. Nyt kun kanit pääsivät yhteen, ajattelin, että olisi järkevämpää ottaa häkki kokonaan pois käytöstä, eli kanit saisivat olla vapaana 24/7. Tämä järjestely helpottais meidän ihmistenkin elämää tässä taloudessa, koska jos menen jonnekkin yöksi, niin mun ei tarvitse huolehtia saavatko kanit tarpeeksi jaloittelua.

Tänään kävin siis toimeen ja tein samalla suursiivouksen huoneeseeni. Nyt huoneessani on kaneille puolet Filsun edellisestä komppariaitauksesta tehty katos. Siinä ei ole ovea tai mitään, vaan se on vain turva-juoma/ruoka- ja vessalaatikkopaikka. Laitoin ylimääräiset kompparit sänkyni ympärille, jotta Filsu ja Lilly eivät pääsisi hyppäämään ja siten pissaamaan sänkyyni. Jätin kuitenkin pienen raon, jotta kanit pääsevät sängyn alle, ne kun tykkäävät oleilla siellä suurimman osan päivästä. Vasta illalla ne aktivoituu ja tulee enemmän "näkyville".

Kuvat ovat huonolaatuisia, koska otin ne kännykällä, koittakaa saada niistä selvää :D





-louisa&filsu-

6 kommenttia:

  1. toi on tosi hyvä toi et ne saa olla vapaana! Ja voitteks tehä Lilyllekki tollasen esittely jutskan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niimpä! Ja en tiiä teenkö, koska Emmal on jotai juttui, ni teen varmaa sit myöhemmin ihan oman blogin Filsulle ja Lillylle :)

      Poista
  2. Kiva postaus :-)

    http://teamporkkanamasut.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  3. kiva et ne saa olla vapaana

    VastaaPoista