Sivut

lauantai 10. elokuuta 2013

Top 8 kaniblogit! (erikoispostaus)

En ehtinyt tehä tätä eilen, mutta teen sen nyt. Eli laitan tähän ne 8 kaniblogia, jotka ovat mun mielestä hyviä ja mielenkiintoisia :)


                http://juulia-ja-honey-boy.blogspot.fi/

Tää blogi on jotenki tosi ihana! Ulkoasu on hieno, ei liian räikeä. Hani on ylisöpö kani ja Juulia kirjoittaa hyvin selkeää tekstiä ja sitä on aina helppo lukea. Kuvat ovat hyvälaatuisia ja videopostauksia tulee paljon, mikä on tietenkin plussaa! Postauksiakin tulee sopivin väliajoin ja ootan niitä aina innolla!



Tää on itseasiassa melkeinpä lempiblogini! Kuvat on hyvälaatuisia ja videot on tosi hyvin muokattuja ja niitä tulee myös hyvin väliajoin. Tässäkin blogissa on hyvin selkeää tekstiä ja postauksia tulee usein, hyvä! Kanikolmikko on niin valloittava ja niistä löytyy kattavasti tietoa niiden sivuilta, mikä on myös todella hyvä :) Ulkoasu on myös todella hieno!



Oii, tää blogi on todella hieno! Ulkoasu on upea ja kuvat ovat aina hyvälaatuisia ja hyvin otettuja. Kanien lisäksi blogissa kerrotaan myös rottakaksikosta ja niidenkin touhuja on aina ilo seurailla! Oon lukenu kohta melkein kaikki tän blogin postaukset ja ootan aina innolla uusia :D Tää on kaikinpuolin todella ihana ja söpö blogi! 


Tän blogin löysin vasta ihan äskettäin ja liityin heti lukijaksi. Ulkoasu on hieno ja kuvat hyvälaatuisia. Kuvat vaan vois olla hieman suurempia... :) Blogin päätähdet, eli kanit, ovat todella lutuisia varsinkin Aapo ja Benjamin! Tässäkin blogissa kaneista on paljon tietoa niiden sivuilla ja se on aina plussaa! 


Tääkin on mun lempiblogi Pupuninjojen lisäks ;) Tän blogin ansiosta kani-innostukseni alkoikin. Kuvat on aina hyvälaatuisia ja ulkoasu on älyttömän hieno! Blogin kanit ovat todella taitavia ja söpöjä. Tekstikin on selkeää ja sitäkin tulee aina sopivasti.


Tätä blogia oon lukenu jo tosi pitkään, ennen ku mulla ees oli kania :D Postauksia tulee usein ja kuvat ovat hyvälaatuisia ja hyvin otettuja! Ulkoasu ja on hieno, mutta blogi on ehkä hieman kapea. Peppi ja Kukka ovat kuitenki todella lutuisia kaneja ja niistäkin löytyy hyvin tietoa niiden sivuilta. 



Tätäkin blogia oon seurannu jo kauan, mutta vasta äskettäin liityin lukijaksi. Blogin kanit ovat todella söpöjä ja niistäkin löytyy hyvin tietoa. Ulkoasu on myös todella hieno ja kuvatkin ovat hyvälaatuisia ja isoja, hyvä! Ainoa asia, jota jäin kaipaamaan, oli teksti. Postauksissa oli hirmu vähän tekstiä kuviin verrattuna...  Muuten blogi on kaikinpuolin ihana :)


Tämä blogi on aivan ihana! Kuvat ovat hyvälaatuisia ja isoja. Tekstin fontin ainakin itse vaihtaisin, tota kun on vähän vaikeeta lukea... Teksti on kuitenki mielenkiintoista ja videoitakin tulee välillä! Ulkoasu on myös söpö :)

Nämä olivat siis mun mielipiteitä, ja en siis mitään tarkoittanut pahalla, enkä halua loukata ketään! 

-louisa-


5 kommenttia:

  1. sut on haastettu :)
    http://sonjasusanne.blogspot.fi/2013/08/haaste.html

    VastaaPoista
  2. Voi paljon kiitoksia tästä! (: sait juuri uuden lukijankin! ;33

    VastaaPoista
  3. Sulla on niin ihana blogi. :3

    http://popsipopsiporkkanaaa.blogspot.fi/

    VastaaPoista